Maximaal zichtbaar met online adverteren

Je hebt doelstellingen die je wilt halen. Het lijkt dus alsof je er helemaal klaar voor bent. Maar dan komt de grote vraag… Hoe weet jouw doelgroep dat jouw bedrijf de ideale partij is?

Bereik jouw doelgroep op het moment dat ze naar jouw diensten zoeken

Naast zoekmachine optimalisatie, kun je uiteraard ook adverteren in zoekmachines. Vaak weet je doelgroep niet eens dat de bovenste zoekresultaten advertenties zijn. Daar gaat het ze ook helemaal niet om.

Gelukkig kunnen wij je helpen met online adverteren en zo je doelen snel en efficiënt behalen. Laten we samen een plan uitstippelen voor optimale online advertising. Vervolgens voeren we het uit en sturen we bij waar nodig. Kijk, zó haal je dus je doelstellingen!

 

Welke vorm van online adverteren
kies je?

Je doelgroep bereiken, daar gaat het je om. Via een relevant kanaal en met een prikkelende boodschap. Maar hoe begin je en wat houdt dat proces precies in? Dat zijn de vragen waar wij je antwoord op kunnen geven.

Google Ads campagnes inrichten en optimaliseren

Microsoft Ads, niet vergeten!

Google Ad Grants, gratis adverteren voor non-profitorganisaties

Display adverteren, waarom banners nog steeds werken

Social media adverteren, zoek je doelgroep op

Remarketing, benader de bezoekers opnieuw

Uiteindelijk draait het online allemaal om conversie

Klant aan het woord

Dankzij het Google Grants programma is ons zichtbaarheid aanzienlijk gegroeid. Wij kunnen nu onze passie voor design aan een veel groter publiek overbrengen!

Maan Leo — Design Museum Den Bosch

Direct zichtbaar met zoekmachine adverteren

Search engine advertising

Het speelveld van SEA (search engine advertising) verandert continu. Wij hebben jarenlange ervaring met Google Ads en Bing Ads, de juiste systemen en weten precies wat er speelt. Samen kunnen we je doelstellingen bereiken.

Continu bijsturen voor meer rendement

SEA in één keer goed neerzetten? Om goede resultaten te behalen, moet je continu een vinger aan de pols houden. Wij analyseren, bedenken nieuwe richtingen en sturen je campagnes bij.

Denk ook aan de opvolging

Elke klik op een online advertentie van jouw bedrijf, is een kans op een conversie. Continu bijsturen en verbeteren zorgt voor resultaat!

Onze succesverhalen

Lars Wonnink

Nu starten met online adverteren? Lars vertelt je er graag meer over!

Bel Lars 06 53 720 716 of Stuur een e-mail