Trek bedrijven aan met een sterk merk

Ook B2B een sterk merk

Betere resultaten. Je positie in de markt opeisen en niet meer loslaten. En je meerwaarde bewijzen tegenover concurrenten. Met een krachtige merkstrategie gaat jouw BtB-onderneming leven. Zowel onder werknemers als potentiële klanten.

Onze Business to Business succesverhalen

Aantrekkelijk voor bedrijven

Met een sterk merk kiezen opdrachtgevers voor jou. Trekt de juiste doelgroep én werknemers aan. Je creëert voorkeur en zorgt voor meer omzet. Arthur & Brent werkt met jou naar dit doel toe. Met de juiste vragen halen we je onderscheidend vermogen op en komen jouw USP’s tot recht.

Met een goede merkpositionering ben je relevant, onderscheidend, geloofwaardig en herkenbaar.

Klant aan het woord

Ons nieuwe merkverhaal geeft woorden aan onze interne transitie. Het maakt helder waar we als merk voor staan, intern en extern.

Luuk Wessels — Optimum Group
Alex Abrahams Staand

Zet een dijk van een merk neer en rol jouw B2B-strategie uit. Meer weten?

Bel Alex 06 45 44 01 02 of Stuur een e-mail

Dit is Arthur & Brent

Een sterk merk maakt jou aantrekkelijk voor andere bedrijven. Met enthousiasme werken de merkstrategen van Arthur & Brent daaraan mee. Onze professionals doen dat op basis van jarenlange expertise uit het werkveld. Hun drive om te bouwen aan een sterk merkimago brengen zij mee als ze jouw bedrijf instappen. Zie hen als een sparringpartner die op elk professioneel vlak meedenkt. Van marketing tot SEO, van content tot fotografie.