De kracht van een sterk merk in de zorg

Een sterk zorgmerk

In de zorgsector heb jij baat bij een sterk merk. Zo werf en behoud jij de juiste professionals. Het maakt jou als zorgorganisatie onderscheidend. Positioneer jouw organisatie als relevante speler in de markt. Versterk met Arthur en Brent je merk in de gezondheidszorg.

Onze succesverhalen in de zorg

Employer branding in de zorg

Een sterk werkgeversmerk is in de zorgsector essentieel. Zeker met het huidige personeelstekort is het belangrijk dat jouw zorgorganisatie aantrekkelijk is voor (potentiële) werknemers. Wij helpen je graag met het verbeteren van je employer branding strategie. Benieuwd hoe? Klik dan op de button hieronder.

Klant aan het woord

Doordat we Arthur & Brent een heldere communicatiestrategie bepaalden, konden we als afdeling de regie pakken en keuzes maken.

Daan Heijkers — Envida

Waarom wij graag werken voor de zorg

Je merkidentiteit vertegenwoordigt waar je voor staat. Wat je waarden zijn. Wat je uit wil dragen. Het geeft richting aan jouw communicatie. Dat is belangrijk in de (gezondheids)zorg. Het zorgt ervoor dat je weet wat de juiste boodschap is en hoe je die wil overbrengen. En dat alle collega’s dat met één mond doen, zowel intern als extern.

Dat werpt zijn vruchten af. Want cliënten kiezen voor een betrouwbare organisatie met een duidelijke visie. Draag een merk consistent uit en bouw aan een onderscheidend imago.

  • Zo weet je welke doelen je wil bereiken en hoe je dat doet.
  • Spreek je direct de juiste doelgroep aan.
  • Draag je de juiste boodschap sterker en eenvoudiger uit.
  • Versterk je jouw positie in de markt.
Alex Abrahams Staand

Werk aan je merk en ga vooruit. Neem contact op met Alex.

Bel Alex 06 45 44 01 02 of Stuur een e-mail

Bureau voor strategie & communicatie

De zorg is een unieke sector waarvoor Arthur & Brent al meer dan 10 jaar merkstrategieën levert. Arthur & Brent begeleidt jouw organisatie in merk- en werkgeverspositionering, marketing, activatie en strategie.

team Arthur & Brent