Maximaal resultaat 
met Online 
Marketing

Je hebt doelstellingen die je wilt halen. Maar dan komt de grote vraag. Hoe krijg je jouw product of dienst onder de aandacht bij jouw doelgroep?

De voordelen van online marketing

Hang je verhaal aan de grote klok! Je merk is op orde en je strategie ligt vast. Nu is het tijd voorimplementatie en actie. Daar helpen wij je bij! Welk doel je ook stelt.

 • Vergroot je bereik!
 • Bereik jouw doelgroep tegen lagere kosten
 • Maak gebruik van gerichte targeting
 • Meetbare resultaten voor effectieve
 • Interactie op afstand met je doelgroep

Onze succesvolle online marketing cases

Start met de gratis check!

Zet jij al online marketing in om nieuwe collega’s, klanten of bestellingen te realiseren? Maar deresultaten vallen tegen en je weet niet waarom? Onze gratis scan geeft antwoorden!

 • Hoe zit het met de online zichtbaarheid?
 • Op welke platformen ben je aanwezig en actief?
 • Converteren je bezoekers wel of kan het beter?
 • Wat zijn de gemiddelde kosten per lead/bestelling?
 • Meet jij écht alles op je website?

Maak online het verschil

Online marketing is tegenwoordig niet meer weg te denken. Het biedt talloze mogelijkheden enkansen om jouw doelgroep te bereiken en te converteren naar klanten. Het is een krachtig middelom jouw merk of bedrijf online zichtbaar te maken en te laten groeien.

Of je nu een klein bedrijf hebt of een groot merk vertegenwoordigt, online marketing biedtmogelijkheden voor elk type onderneming. Door gebruik te maken van de juiste online marketingtechnieken en tools, kun je jouw doelgroep bereiken op het momentdat zij op zoek zijn naar jouwproducten of diensten.

Bij het inzetten van online marketing is het belangrijk om een strategie te ontwikkelen die past bijjouw bedrijf en doelstellingen. Het is daarom verstandig om samen te werken met een onlinemarketingbureau dat beschikt over de juiste expertise en ervaring om jouw online marketingcampagnes tot een succes te maken.

Hoe kan ik mijn merk online opbouwen en versterken?

Het opbouwen en versterken van je merk online is een belangrijk onderdeel van een succesvolleonline marketingstrategie. Er zijn veel verschillende manieren en middelen om dit te realiseren.

Als eerste is een consistente merkidentiteit belangrijk, dit houdt in dat je dezelfde kleuren, logo’s enboodschappen toepast opalle onlinekanalen, denk hierbij aan je website tot social media profielen.

Daarna ontwikkel en deel je waardevolle content, zoals blogberichten, infographics en video's om jedoelgroep te informeren en te inspireren. Zo bouw jij autoriteit op in jouw branche en creëer je eenpositieve merkbeleving.

Vervolgens zorg je ervoor dat jouw merk op de momenten aanwezig zijn

Hoe kan ik mijn merknaam beter vindbaar maken in zoekmachines?

Om je merknaam beter vindbaar te maken in zoekmachines kan je de volgende stappen ondermen.

 1. Optimaliseer je website door middel van SEO. Zorg ervoor dat je website is geoptimaliseerd voor zoekmachines. Gebruik relevante zoekwoorden in je pagina-titels, meta-beschrijvingen en content op je website. Zorg er ook voor dat je website snel laadt, mobielvriendelijk is en goede interne linkstructuur heeft.
 2. Maak gebruik van Google Mijn Bedrijf: Maak een Google Mijn Bedrijf-account aan en zorg ervoor dat je alle bedrijfsinformatie hebt ingevuld. Zo verschijnt jouw bedrijf ook in Google Maps en lokale zoekresultaten.
 3. Start met Linkbuilding en zorg voor meer backlinks: Backlinks zijn links van andere websites die naar jouw website verwijzen. Zorg ervoor dat je regelmatig content maakt die de moeite waard is om te delen, zodat andere websites naar jouw content willen linken. Dit kan de positie van jouw merknaam in de zoekresultaten van zoekmachines verhogen. 
 4. Adverteren in zoekmachines is dé snelste manier waarmee jij, jouw merk direct vindbaar maakt.

Door deze punten te volgen en een samenhangende online marketingstrategie te ontwikkelen, kun je jouw merknaam beter vindbaar maken in zoekmachines en meer online zichtbaarheid creëren. 

Hoe kan ik de conversie op mijn website verhogen?

Het verhogen van de conversie op je website is een belangrijk onderdeel van online marketing. Hierbij zorg je ervoor dat jij meer haalt uit je websitebezoekers! Wij starten onze conversieoptimalisatie altijd door eerst kritisch naar je website te kijken, wat zijn belangrijke touchpoints, waar is de dropout het hoogst van je website?

We stellen een plan op waarin we de knelpunten van je website beschrijven en welke verbeteringen nodig zijn. Uiteindelijk gaat alles op basis van data en gaan we verschillende versies of opzetjes testen om tot de beste oplossing te komen. Één van de meest gebruikte methodes die wij hiervoor inzetten is het toepassen van A/B testing. Zo optimaliseren wij jouw website! 

Welke social media platforms moet ik inzetten voor mijn merk?

Het inzetten van social media platforms hangt af van verschillende factoren, zoals je doelgroep het type content dat je wilt delen en de beschikbare middelen. Om te beginnen kun je onderzoek doen naar de demografische gegevens van de verschillende social media platforms en bekijken welke platforms het meest populair zijn bij jouw doelgroep. Hieronder staan enkele tips:

 • Facebook: Facebook is nog steeds het grootste social media platform ter wereld, met meer dan 2 miljard actieve gebruikers. Het is geschikt voor de meeste bedrijven en kanalen, vooral voor B2C-ondernemingen. 
 • Instagram: Instagram is populair bij jongeren en millennials en is vooral geschikt voor bedrijven die op een visueel aantrekkelijke manier hun producten of diensten willen promoten. 
 • LinkedIn: LinkedIn is een professioneel social media platform dat vooral geschikt is voor B2B-bedrijven die zich willen richten op zakelijke besluitvormers. 
 • Twitter: Twitter is vooral geschikt voor bedrijven die snel en direct met hun doelgroep willen communiceren en die de mogelijkheid willen hebben om nieuws en updates snel te delen. 
 • YouTube: YouTube is het grootste videoplatform ter wereld en is geschikt voor bedrijven die instructievideo's, tutorials of andere videocontent willen delen. 

Het is belangrijk om te onthouden dat het niet nodig is om op alle social media platforms actief te zijn. Het is beter om je te concentreren op enkele platforms waar je doelgroep het meest actief is en waar je de meeste resultaten kunt behalen. 

Certificaten & Partners

Wij begrijpen dat elk bedrijf anders is en daarom bieden wij een persoonlijke aanpak die past bij de specifieke behoeften van jouw bedrijf. Of je nu op zoek bent naar meer zichtbaarheid, meer klanten wilt aantrekken of je klantrelaties wilt verbeteren, wij hebben de expertise om jouw doelstellingen te realiseren. 

Google Partner
Microsoft Advertising Partner
Leadinfo Partner
ActiveCampaign Partner
Apostle Partner
Facebook Partner
Google Grants Partner
SEMrush Partner
Hotjar Partner

Start met het bouwen van je online merk!

In deze digitale tijd is online marketing onmisbaar voor elk bedrijf of organisatie die serieus wil groeien. Als je jouw merk naar nieuwe hoogtes wilt tillen en een voorsprong op de concurrentie wilt hebben, dan moet je investeren in online marketing. Met de vele mogelijkheden die online marketing biedt, zoals gerichte advertenties op sociale media, zoekmachine-optimalisatie, e-mailmarketing en meer, kun je de zichtbaarheid van je merk vergroten en een sterke band opbouwen met je doelgroep. 

Onze online marketingstrategieën zijn speciaal ontworpen om jouw bedrijf te laten groeien. Of je nu een klein of groot bedrijf hebt, wij weten precies hoe we jouw merk kunnen positioneren voor succes. Onze aanpak is gericht op het vergroten van jouw bereik en het aantrekken van meer klanten, terwijl we de kosten laag houden. We maken gebruik van de nieuwste technieken en data-analyse om de effectiviteit van jouw campagnes te meten en bij te stellen waar nodig.

Kortom, als je écht wilt groeien en meer succes wilt behalen, dan is het tijd om online marketing serieus te nemen. Neem vandaag nog contact met ons op om te zien wat wij voor jouw bedrijf kunnen betekenen. Samen zullen we ervoor zorgen dat jouw merk opvalt en meer klanten aantrekt dan ooit tevoren! 

Alex Abrahams Staand

Behaal jouw doelen en activeer je merk!

Bel Alex 06 45 440 102 of Stuur een e-mail