Google Shopping 
voor webshops die 
wél converteren!

Wil je jouw producten direct in de spotlight zetten bij potentiële klanten? Start dan met Google Shopping en laat jouw producten direct zien in de zoekresultaten!

Google Shopping preview

De voordelen van Google Shopping

Google Shopping biedt tal van voordelen voor jouw webshop. Het kan zorgen voor meer zichtbaarheid, meer klikken en uiteindelijk meer verkoopBenut jij al het potentieel van Google Shopping voor jouw bedrijf?

 • Jouw producten worden direct zichtbaar in Google
 • Meer klikken naar jouw webshop
 • Hogere conversieratio door directe productweergave
 • Betere targeting op basis van zoekintentie
 • Meer controle over jouw advertentiebudget
 • Ondersteuning van SEO-strategieën
 • Verhoogde merkbekendheid door zichtbaarheid van producten

Deze klanten gingen je voor met Google Shopping

Start met de gratis Google Shopping scan

Wil je starten met Google Shopping of ben je benieuwd hoe het beter kan? Doe nu de gratis Scan en ontdek waar jouw online groeikansen liggen!

 • Hoe presteren jouw producten in Google Shopping?
 • Zijn je productfeeds goed geoptimaliseerd?
 • Zijn je advertenties aantrekkelijk en relevant?
 • Haal je het maximale uit je productcampagnes?
 • Wat zijn de gemiddelde kosten per klik en conversie?

Introductie tot Google Shopping en het belang ervan voor jouw bedrijf

Ben je klaar om jouw e-commerce bedrijf naar een hoger niveau te tillen? Google Shopping is jouw antwoord. Bij Arthur & Brent zijn we experts in het benutten van de kracht van Google Shopping om jouw producten in de schijnwerpers te zetten. We begrijpen dat in de huidige digitale wereld, zichtbaarheid alles is. En wat is er beter dan jouw producten direct in de zoekresultaten van jouw potentiële klanten te plaatsen?

Benut de kracht van Google Shopping

De voordelen van het gebruik van Google Shopping voor jouw bedrijf

Stel je eens voor: jouw producten worden niet alleen gevonden, maar ook gezien, vergeleken en gekocht, allemaal binnen Google's krachtige ecosysteem. Dat is de kracht van Google Shopping.

Bij Arthur & Brent helpen we je om deze kracht te benutten. We optimaliseren jouw productfeeds, zorgen voor nauwkeurige targeting en beheren jouw biedingen om ervoor te zorgen dat jouw advertenties worden gezien door de juiste mensen op het juiste moment.

Maar we gaan verder dan dat. We begrijpen dat elke onderneming uniek is. Daarom bieden we gepersonaliseerde Google Shopping strategieën die aansluiten bij jouw specifieke bedrijfsdoelen en doelgroep.

Ons bureau en hoe we kunnen helpen met Google Shopping

Bij Arthur & Brent geloven we in actie. We zijn hier niet alleen om te praten over de voordelen van Google Shopping - we zijn hier om resultaten te leveren.

Ons team van Google Shopping specialisten staat klaar om je te helpen jouw e-commerce bedrijf te transformeren. Of je nu net begint met Google Shopping of je bestaande campagnes wilt verbeteren, wij hebben de expertise en ervaring om je te helpen slagen.

We zijn trots op onze klantgerichte aanpak. We luisteren naar jouw behoeften, begrijpen jouw uitdagingen en ontwikkelen op maat gemaakte oplossingen die resultaten opleveren.

Wat is Google Shopping?

Google Shopping is een krachtig hulpmiddel dat jouw e-commerce bedrijf kan transformeren. Google Shopping is een service van Google waarmee consumenten rechtstreeks vanuit de zoekresultaten producten kunnen zoeken, vergelijken en kopen. Het is als een online winkelcentrum, rechtstreeks in de zoekmachine.

Maar Google Shopping is meer dan alleen een plek om producten te tonen. Het is een platform dat is ontworpen om jouw producten te promoten en te verkopen. Met Google Shopping kun je jouw producten direct in de zoekresultaten van potentiële klanten plaatsen, waardoor je de zichtbaarheid en het bereik van jouw producten kunt vergroten.

Bij Arthur & Brent hebben we de expertise en ervaring om jou te helpen het meeste uit Google Shopping te halen. We kunnen jou helpen bij het opzetten en beheren van jouw Google Shopping-campagnes, het optimaliseren van jouw productfeeds en het verbeteren van jouw zichtbaarheid in de zoekresultaten.

Het belang van Google Shopping voor e-commerce

Waarom is Google Shopping zo belangrijk voor e-commerce? Het antwoord is eenvoudig: zichtbaarheid. In de huidige digitale wereld is zichtbaarheid alles. En Google Shopping biedt een ongeëvenaarde zichtbaarheid voor jouw producten.

Met Google Shopping kunnen jouw producten direct in de zoekresultaten van potentiële klanten worden weergegeven. Dit betekent dat wanneer iemand zoekt naar een product dat jij verkoopt, jouw producten direct in de zoekresultaten kunnen worden weergegeven. Dit kan het verkeer naar jouw website aanzienlijk verhogen en kan leiden tot hogere verkoopcijfers.

Maar Google Shopping gaat niet alleen over zichtbaarheid. Het is ook een krachtig hulpmiddel voor het opbouwen van merkbekendheid. Door jouw producten op Google Shopping te plaatsen, kun je jouw merk voor een breder publiek presenteren. Dit kan helpen om de bekendheid en reputatie van jouw merk te vergroten.

Hoe optimaliseer je Google Shopping?

Google Shopping is een krachtig hulpmiddel, maar om het volledige potentieel ervan te benutten, moet je weten hoe je het kunt optimaliseren. Maar maak je geen zorgen, bij Arthur & Brent hebben we de expertise om je daarbij te helpen.

Een van de belangrijkste aspecten van Google Shopping-optimalisatie is het beheer van jouw productfeed. Dit omvat het zorgen voor nauwkeurige en up-to-date productinformatie, het gebruik van hoogwaardige afbeeldingen en het optimaliseren van jouw producttitels en beschrijvingen met relevante zoekwoorden.

Daarnaast is het belangrijk om jouw biedstrategie te optimaliseren. Dit betekent dat je de juiste biedingen instelt voor jouw producten, rekening houdend met factoren zoals concurrentie, winstmarges en seizoensgebonden trends.

Bij Arthur & Brent kunnen we je helpen met al deze aspecten van Google Shopping-optimalisatie en nog veel meer. We kunnen een op maat gemaakte Google Shopping-strategie voor je ontwikkelen die is afgestemd op jouw specifieke behoeften en doelen. Ben je klaar om jouw Google Shopping-prestaties te verbeteren? Neem vandaag nog contact met ons op.

Veelvoorkomende fouten om te vermijden bij Google Shopping 

Google Shopping kan een krachtig hulpmiddel zijn voor jouw e-commerce bedrijf, maar het is ook een platform dat zijn eigen uitdagingen kent. Bij Arthur&Brent hebben we de ervaring en expertise om je te helpen deze uitdagingen te navigeren en veelvoorkomende fouten te vermijden.

Een van de meest voorkomende fouten die bedrijven maken bij Google Shopping is het niet optimaliseren van hun productfeed. Dit kan leiden tot onnauwkeurige productinformatie, slechte zichtbaarheid in de zoekresultaten en uiteindelijk lagere verkoopcijfers.

Een andere veelvoorkomende fout is het niet bijhouden van de prestaties van jouw Google Shopping-campagnes. Zonder regelmatige monitoring en analyse kun je belangrijke inzichten missen en kansen laten liggen.

We kunnen je helpen deze en andere veelvoorkomende fouten te vermijden. We bieden uitgebreide Google Shopping-diensten, inclusief productfeed-optimalisatie, prestatiebewaking en analyse!

Toekomstige trends in Google Shopping

De wereld van e-commerce is voortdurend in beweging, en Google Shopping is geen uitzondering. We houden de vinger aan de pols van de nieuwste trends en ontwikkelingen in Google Shopping.

Een van de belangrijkste trends die we zien, is de toenemende integratie van Google Shopping met andere Google-diensten, zoals Google Assistant en Google Home. Dit biedt nieuwe mogelijkheden voor bedrijven om hun producten te promoten en te verkopen.

Een andere belangrijke trend is de groei van mobiel winkelen. Steeds meer consumenten gebruiken hun smartphones en tablets om producten te zoeken en te kopen, en Google Shopping speelt een belangrijke rol in deze verschuiving.

Aan de slag met Google Shopping

Google Shopping is een krachtig hulpmiddel dat jouw e-commerce bedrijf kan transformeren. Of je nu net begint met Google Shopping of jouw bestaande campagnes wilt verbeteren, wij hebben we de expertise en ervaring om je te helpen slagen.

We hebben de voordelen van Google Shopping besproken, de strategieën om het te optimaliseren, de veelvoorkomende fouten om te vermijden, en de toekomstige trends om in de gaten te houden. Maar dit is nog maar het begin. Er is nog veel meer te ontdekken en te leren over Google Shopping.

We zijn klaar om je te begeleiden op jouw Google Shopping-reis. We kunnen je helpen bij het opzetten en beheren van jouw Google Shopping-campagnes, het optimaliseren van jouw productfeeds, het monitoren en analyseren van jouw prestaties, en nog veel meer.

Ben je klaar om de kracht van Google Shopping te benutten? Neem vandaag nog contact met ons op en ontdek hoe wij jou kan helpen jouw e-commerce bedrijf te laten groeien. Het is tijd voor actie. Start nu.

google-shopping Arthur & Brent

FAQ Google Shopping

Google Shopping kan in het begin misschien wat overweldigend lijken, maar maak je geen zorgen. Bij Arthur & Brent zijn we hier om al jouw vragen te beantwoorden. Hier zijn enkele van de meest gestelde vragen die we krijgen over Google Shopping:

Wat is Google Shopping en hoe werkt het?

Google Shopping is een service van Google die het voor consumenten gemakkelijk maakt om producten te zoeken, te vergelijken en te kopen, allemaal binnen Google's krachtige ecosysteem. Het werkt als een online winkelcentrum, direct in de zoekmachine. Wanneer je een product zoekt op Google, worden de resultaten van Google Shopping weergegeven in een speciale sectie boven of naast de reguliere zoekresultaten. Deze resultaten bevatten een afbeelding van het product, de prijs en de naam van de winkel.

Hoe kan ik mijn producten op Google Shopping krijgen?

Om jouw producten op Google Shopping te krijgen, moet je een Google Merchant Center-account hebben en jouw productgegevens uploaden in een productfeed. Deze feed bevat belangrijke informatie over jouw producten, zoals de titel, beschrijving, prijs, afbeelding en URL. We kunnen je helpen bij het opzetten van jouw Google Merchant Center-account en het optimaliseren van jouw productfeed.

Wat zijn de voordelen van Google Shopping voor mijn bedrijf?

Google Shopping biedt verschillende voordelen voor jouw bedrijf. Ten eerste kan het de zichtbaarheid van jouw producten aanzienlijk verhogen, aangezien jouw producten direct in de zoekresultaten van Google worden weergegeven. Ten tweede kan het de verkeer naar jouw website verhogen, aangezien mensen op jouw Google Shopping-advertenties kunnen klikken om jouw producten te kopen. Ten derde kan het de verkoop verhogen, aangezien mensen jouw producten kunnen vergelijken en kopen zonder jouw website te verlaten.

Hoe kan ik mijn Google Shopping-campagnes optimaliseren?

Er zijn verschillende manieren om jouw Google Shopping-campagnes te optimaliseren. Een van de belangrijkste is het optimaliseren van jouw productfeed. Dit omvat het zorgen voor nauwkeurige en up-to-date productinformatie, het gebruik van hoogwaardige afbeeldingen en het optimaliseren van jouw producttitels en beschrijvingen met relevante zoekwoorden.

Daarnaast is het belangrijk om jouw biedstrategie te optimaliseren, rekening houdend met factoren zoals concurrentie, winstmarges en seizoensgebonden trends. We kunnen je helpen met al deze aspecten van Google Shopping-optimalisatie en nog veel meer.

Hoe kan ik de prestaties van mijn Google Shopping-campagnes meten en optimaliseren?

Om de prestaties van je Google Shopping-campagnes te meten en optimaliseren, kun je gebruikmaken van Google Ads. Je kunt statistieken zoals klikken, vertoningen, CTR (doorklikratio) en conversies bijhouden. Daarnaast kun je biedstrategieën aanpassen, zoektermen rapporteren bekijken en optimalisaties doorvoeren.

Wat is het verschil tussen Google Shopping en traditionele zoekadvertenties?

Het belangrijkste verschil tussen Google Shopping en traditionele zoekadvertenties is dat Google Shopping zich richt op het tonen van producten en visuele advertenties, terwijl traditionele zoekadvertenties tekstadvertenties zijn die worden weergegeven op basis van zoekwoorden. Met Google Shopping kunnen gebruikers producten vergelijken en prijzen zien voordat ze doorklikken naar een website.

Hoe kan ik mijn producten laten opvallen op Google Shopping?

Om je producten te laten opvallen op Google Shopping, kun je enkele strategieën toepassen:

 • Gebruik hoogwaardige en aantrekkelijke productafbeeldingen
 • Optimaliseer je producttitels en beschrijvingen met relevante zoekwoorden
 • Bied competitieve prijzen en acties om de aandacht te trekken
 • Zorg voor een goede beschikbaarheid van producten en snelle levering
 • Verzamel positieve reviews en beoordelingen om vertrouwen op te bouwen

Welke kosten zijn verbonden aan adverteren op Google Shopping?

De kosten voor adverteren op Google Shopping worden bepaald op basis van het biedsysteem van Google Ads. Je stelt biedingen in op je producten en betaalt wanneer iemand op je advertentie klikt (Cost-Per-Click, CPC). Het exacte bedrag dat je betaalt, hangt af van verschillende factoren, waaronder de concurrentie en de kwaliteit van je advertenties en website.

Tijd voor actie

Ben je klaar om de kracht van Google Shopping te benutten? Neem vandaag nog contact met ons op en ontdek hoe Arthur & Brent jou kan helpen jouw e-commerce bedrijf te laten groeien. Start nu!

Muhammed Bozkurt Staand

Onze professionals helpen je op weg!

Bel Muhammed 06 81 99 53 33 of Stuur een e-mail