Wie A zegt, moet ook Brent zeggen

Onze specialisten zorgen al ruim tien jaar voor een onderscheidende identiteit, een duidelijke strategie en doelgerichte online marketing.

Met een sterk merk bereik je doelen.

Arthur & Brent gelooft in de kracht van een sterk merk. Een uitgesproken karakter maakt bedrijven en organisaties aantrekkelijk. Voor klanten, collega’s, nieuwe collega’s en zelfs voor de concurrentie. Je behaalt er betere resultaten mee en het maakt je tot een autoriteit in jouw branche.

team Arthur & Brent

Ons team van specialisten

Marcel Ploegmakers

Partner en merkstrateeg

Ik bekijk het merk van je organisatie met een frisse blik. Voor de hand liggende oplossingen ken ik niet, ik ga altijd op zoek naar de why, de innovatie en de verandering. Samen met de organisatie kijk ik naar de positionering, concepten en nieuwe uitdagingen van de organisatie. Ik breng een oorspronkelijke kijk op de zaak en creativiteit mee, soms met verrassende inzichten, altijd met veel enthousiasme.

Contact opnemen met Marcel?

Kitty Wilgers

Partner en merkstrateeg

Als merkstrateeg help ik onze klanten hun merken weer helder op de kaart te zetten. Je merk en positionering zijn het hart van alles wat je doet en daaruit volgt je strategie. Je kunt geen huis bouwen zonder bouwtekening. Je stapt niet in de auto zonder te weten waar je heen gaat. En zonder strategie creëer je geen acties die bijdragen aan je doelstelling. Ik help onze klanten met het doel bepalen, de route uitzetten en de juiste acties kiezen. Met enthousiasme want, werken aan je merk is zonder twijfel het allerleukste dat er is.

Contact opnemen met Kitty?

Alex Abrahams

Partner en Activatie specialist

Branding en activatie zijn twee onderdelen die in balans horen te zijn om maximaal effect te bereiken: zowel je merk als je boodschap moeten de juiste verbinding hebben met je doelgroep. Als partner bij Arthur & Brent help ik richting te bepalen en de juiste doelstellingen te behalen. Dat noemen wij merk activatie! Verder ben ik ook fulltime baasje van kantoorhond Joep.

Contact opnemen met Alex?

Lars Wonnink

Teamlead Online Marketing

Als Teamlead Online Marketing zorg ik ervoor dat jouw merk of product bij je doelgroep onder de aandacht komt. Online marketing is een snel veranderende wereld en dat betekent: innoveren! Binnen de scope van je merk bedenken we samen nieuwe kansen om je merk een extra boost te geven. Wat ik fijn vind van online marketing? Al je acties zijn meetbaar! En ik zorg ervoor om die inzichtelijk te krijgen, zodat jij altijd je merk kan monitoren en versterken.

Contact opnemen met Lars?

Muhammed Bozkurt

Senior Online Marketeer

Jouw doelstellingen behalen met behulp van uiteenlopende vormen van online marketing, dat maakt mijn functie als online marketeer zo uitdagend. Door mijn kennis van online adverteren, zoekmachine marketing, social media en conversie optimalisatie in te zetten, help ik bedrijven mee aan hun groei. Door mijn kennis van design pak ik tevens een adviserende rol bij het beoordelen van website of banner ontwerpen. Wat ik fijn vind van online marketing? Het is snel en innovatief. En al je acties zijn meetbaar, ik kan precies herleiden wat het rendement is!

Contact opnemen met Muhammed?

Joep

Bewaakt het kantoor en de stemming

Op onregelmatige tijden op kantoor, maar Joep komt graag even snuffelen of afleiden tijdens overleg. Hij doet echt zijn best om het kantoor te bewaken, maar slapen gaat toch beter af! Op 28 februari 2023 heeft Joep al 4 kaarsjes uitgeblaft.

Contact opnemen met Joep?

Marleen van Dijk

Online Marketeer

Als online marketeer bij Arthur & Brent ben ik van alle markten thuis, van social media content tot SEO. Online marketing bestaat uit een breed scala aan activiteiten en ik help graag met het meedenken over en uitvoeren van deze activiteiten voor onze klanten. Op die manier zorg ik ervoor dat jouw merk door de juiste doelgroep wordt opgemerkt.

Contact opnemen met Marleen?

Erik Campagne

Communicatie medewerker

Als medewerker communicatie zoek ik de combinatie tussen strategie en online marketing. Zo help ik klanten de krachten van hun merk te vinden en deze in de etalage te zetten. Door hier dan ook nog de juiste middelen aan te koppelen en content naadloos aan te laten sluiten, werken we samen aan jouw doelstellingen. Ik ben pas tevreden, als de klant tevreden is.

Contact opnemen met Erik?

Lizette Overman

Office Manager en Social Media content creator

Als ervaren office-manager met veel project ervaring ken ik het klappen van de zweep en ondersteun onze klanten met mijn kennis en positieve instelling. Ik ben de spin in het web die de boel soepel laat verlopen, de spil tussen administratie en facturatie, het koekje bij de koffie en de rots in de branding voor klanten en collega’s. Niks is mij te gek, en voor iedere uitdaging bestaat een oplossing. Daarnaast heb ik me helemaal gestort op content creatie voor Social Media.

Contact opnemen met Lizette?

Bas van Wijk

Junior Online Marketeer

Bij Arthur & Brent sta ik als online marketeer klaar om je mee te nemen door de wereld van SEA tot SEO. Ik help onze klanten graag bij het initiëren en uitwerken van nieuwe ideeën en campagnes. Daarbij ben ik erg geïnteresseerd in Artificial Intelligence (AI) en integreer ik dit graag in onze marketingstrategieën.

Contact opnemen met Bas?

Full-service bureau met een team van experts

Van het begeleiden van een merktraject voor jouw organisatie of het verzorgen voor de gehele online marketing en uitvoering. Met ons team van experts op het gebied van merkstrategie en communicatie bouwen we aan onderscheidende merken voor organisaties en bedrijven.

Frank van Delft

Frank van Delft - Fotograaf

Prachtig licht, daar hou ik van. En kleur! Uitsneden, keuzes. Iets wat in de weg staat, hop, ook erop. De perfecte imperfectie.

Annemarie van Pruyssen

Annemarie van Pruyssen - Grafisch ontwerper

Een goed ontwerp draagt bij aan de herkenning, uitstraling en/of imago van elk product, bedrijf of instelling. 

Philip Mulié

Philip Mulié - Eventmarketing

Hoe zorg jij ervoor dat je medewerkers of relaties met je bedrijf verbonden blijven, in contact blijven?

Robin Hensen

Robin Hensen - Eventmarketing

Sinds 1998 bedenken we verfrissende complete campagnes of evenementen die opvallen en écht iets opleveren. 

Bob van den Broeck - Studio Brabo

Ervaren UX- / Visual designer met oog voor detail en een sterke visie, dé perfecte sparringpartner. 

Bram Mulders - Studio Brabo

We helpen bedrijven online succesvol te zijn. Dit doen we met maatwerk WordPress websites.

Charlotte Backx

Charlotte Backx - Creatief SEO tekstschrijver

Wij schrijven teksten gericht op de doelgroep en conversie. Scoor in de zoekmachines.

Koen Jordaans

Koen Jordaans - Social Shift

Social media overspoelt mensen met informatie. Maak echt contact met je doelgroep online. Ervaar de ware kracht van social media.

Bas van de Wiel

Bas van de Wiel - Creatief strateeg

Elke dag zetten we je doelgroep in beweging. Met creatieve campagnes en slimme mechanismes.

EVA

Arthur & Friends

Projecten van Arthur & Brent komen vaak tot stand met diverse experts met wie we graag samenwerken. Benieuwd wie dat zijn?

Ons ontstaan

Arthur & Brent is begonnen in De Gruyter Fabriek. Arthur Klauwe was hier de marketingverantwoordelijke. Hij was het brein achter acties als ‘het snoepje van de week’. Revolutioneer in zijn tijd. Brent is een knipoog naar brand. De samenvoeging brengt ons merk naar de huidige tijd.

 

Arthur & Brent levert creatieve strategieën aan organisaties.

Tijd voor actie! Onze specialisten gaan verder dan de merkstrategie. Wij verzorgen het hele traject, van plan tot uitvoering. Daarbij werken we samen met experts zodat wij jou op elk gebied zo goed mogelijk ondersteunen. En dat zie jij terug in alle cijfers!

Gruyter Snoepje

Certificaten & Partners

Prijzen winnen, cerficaten behalen. Jezelf uit blijven dagen zorgt voor de beste resultaten voor onze klanten.

Google Partner
Leadinfo partner
Microsoft Ads
ActiveCampaign
Meta Business Partner
Cookiebot Certified Partner
SEMRUSH
Channable
Apostle