Bereik doelen met merkactivatie

Je hebt je identiteit en strategie op orde, nu is het tijd voor actie! Breng je merk en strategie tot leven. Zowel intern als extern. Onder collega’s. Onder potentiële klanten. Nieuwe werknemers. En zelfs concurrenten.  

Hang je verhaal aan de grote klok

Je merk is op orde en je strategie ligt vast. Nu is het tijd voor implementatie en actie. Daar helpen wij je bij. We bereiken meer trouwe klanten. Meer naamsbekendheid. Enthousiaste nieuwe werknemers. Betere resultaten. Of welke doelen je dan ook gesteld hebt. 

Maak online het verschil

Let’s go. Samen zetten we de beoogde veranderingen in gang. Op korte en lange termijn. En online is dan een van je belangrijkste kanalen. 

Meer zichtbaarheid met SEO

SEA: adverteren in zoekmachine

E-mailmarketing, direct in de inbox van je doelgroep

Zet content strategisch in

Laat social media voor je werken

Vergroot je online autoriteit met Linkbuilding

Implementatie, activatie en coördinatie

Een nieuwe (visuele) identiteit vraagt om een goed implementatieplan en een gerichte activatie. Intern richting de medewerkers en extern richting je klanten en stakeholders. Binnen de beschikbare budgetten helpen we je het merk tot leven te brengen en op de juiste wijze te activeren bij de diverse doelgroepen. We nemen de coördinatie desgewenst uit handen en zorgen dat online én offline de afgesproken strategie handen en voeten krijgt. 

Onze activatie succesverhalen

Alex Abrahams

Behaal je doelen en activeer je merk met Arthur & Brent

Bel Alex 06 45 44 01 02 of Stuur een e-mail