Van Dort Mode

Omzetgroei door online marketing

De online marketing van Van Dort Mode realiseerde jaar op jaar een bescheiden groei, maar de ambities van de directie waren groter. Daarom hebben we de gehele online marketing aanpak nieuw leven in geblazen.

Van Dort Mode in Bilthoven

De vraag

Tijd voor de volgende stap: Groeien met de webshop.

De opdrachtgever

Van Dort Mode is een écht familiebedrijf. Veel klanten weten de multibrand store te vinden vanwege de kwaliteit en diversiteit van het assortiment. Waaronder de fans van het populaire Nederlandse merk 10Days, vanwege de grote collectie die Van Dort Mode van het merk aanbiedt.

Van Dort Mode is een ambitieus bedrijf wat online hard aan de weg timmert om bestaande én nieuwe klanten nog meer shopping mogelijkheden te bieden.

De online marketing van Van Dort Mode realiseerde jaar op jaar een bescheiden groei, maar de ambities van de directie waren groter. Daarom hebben we de gehele online marketing aanpak nieuw leven in geblazen.

Onze aanpak

We zijn gestart met een redesign traject van de webshop, waarin uiteraard de nieuwste ontwikkelingen zijn opgenomen. Hierbij hebben we gebruik gemaakt van conversiegericht design, ofwel: gebruik bestaande data om een gebruiksvriendelijke webshop vorm te geven die gericht is op het faciliteren van de conversie.
 
Vervolgens hebben we de online strategie neergezet en uitgevoerd op basis van een integrale inzet van online marketing en e-commerce diensten:

De uitkomst

Integrale inzet van online marketing

De webshop van Van Dort Mode is ontwikkeld naar een krachtig e-commerce platform met conversiegerichte campagnes via Google Shopping, Google Ads, Microsoft Ads en E-mail remarketing.

Het resultaat

Omzet gegroeid door online marketing

Het resultaat mag er zijn; doordat de verschillende kanalen elkaar goed aanvullen, zowel in het websiteverkeer als in de omzet. In één jaar tijd is er een omzetgroei van maar liefst +136% behaald.

Alex Abrahams Staand

Ik adviseer je hoe je je omzet laat groeien door inzet van online marketing

Bel Alex 06 45 44 01 02 of Stuur een e-mail
Delen via LinkedIn