Over Arthur & Brent

WIE WE ZIJN

Elke verandering begint met een verhaal.

Als merkstrategen staan we met onze klanten vaak aan begin van iets nieuws; een andere positionering, een fusie of een nieuw merk. Je merk is een essentiële succesfactor voor je bedrijf en is net als je bedrijf zelf, continu in beweging.  Je merk vertegenwoordigt daadwerkelijk een financiële waarde en heeft net als je productiemiddelen, wagenpark of personeel de juiste aandacht en investering nodig. Bovendien is werken aan je merk het leukste wat er is.

Wat is het verhaal van jouw merk? 

 

Een merk vertegenwoordigt 18% van je bedrijfswaarde

Brand FinanceInternationaal onderzoeksbureau

Geef je merk nieuwe energie.

Van merkstrategie tot webcopy en van visuele identiteit tot campagne uiting. Arthur & Brent levert creatieve strategieën die werken. 

Wij helpen je om het nieuwe verhaal van jouw merk uit te bouwen naar een positionering die relevant, geloofwaardig, onderscheidend en duurzaam is. En om het uit te dragen, intern en extern, in woord en beeld. 

Laat je overtuigen, geef je merk nieuwe energie.

Groter is soms beter

The Bigger Office.

The Bigger Office is een netwerk van partners en professionals van strategie tot uitvoering binnen De Gruyter Fabriek, de vestigingsplaats voor de creatieve industrie in ‘s-Hertogenbosch.

We bieden full-service oplossingen die passen bij deze tijd. Samen delen we ons (net)werk, kennis en inspireren we elkaar, maar bieden we ook expertise voor onze klanten en kunnen we flexibeler zijn dan menig ander bureau.

AMVP/GO

Grafisch Ontwerp

Vormgeving is overal. En het wordt steeds belangrijker om de  juiste vormgeving te gebruiken, passend bij je boodschap, de vorm én de uiting waarmee je communiceert; Online of offline, in een presentatie of een infographic, met fotografie of vormtaal. 

Frank van Delft

Fotografie

Mensen op hun gemak stellen, in de situatie die Frank voor hen creëert. Iets in de voorgrond of zonlicht in de lens. De imperfecties maken het de moeite waard om naar iets te kijken.

Hallo Blauw

Content Marketing

Helpt bedrijven te bouwen aan een betekenisvolle manier van content marketing. Een manier die niet voelt als marketing of reclame. Een manier van content marketing waarmee je echte impact kan maken bij je doelgroep. 

Netwerk van experts

Naast onze partners binnen The Bigger Office zetten we diverse andere experts in om een zo optimaal mogelijk resultaat te behalen voor onze klanten. Zo werken we onder andere samen met Reclamebureau De Code, Studio Kluif, Smart Media Productions, Message in a Drawing, Still Moving, Studio Brabo, De WP Fabriek, Jachthund en diverse tekstschrijvers. 

Whitepaper fusies aanvragen