Directa

Succesvol gevonden worden

De website is voor Directa het primaire kanaal. door continu te werken aan optimalisatie is de ROI van campagnes maar liefst +260%

directa header

De vraag

Verbeteren van online zichtbaarheid.

De opdrachtgever

Directa

Directa maakt het mogelijk voor haar klanten om een lening af te sluiten zonder tussenkomst van een adviseur. Op de website vind je uitgebreide informatie over verschillende leningen. Met de handige rekenmodule bereken je eenvoudig jouw lening die voldoet aan jouw wensen en financiële situatie. Simpel, transparant en helder.

De website is voor Directa hét primaire kanaal om met potentiële klanten in contact te komen. Op basis van onze uitgebreide Audit hebben we verschillende SEO-verbeterpunten maar ook SEA-kansen in kaart gebracht. De zichtbaarheid in zoekmachines kon hierdoor verder verbeterd worden. Inmiddels zijn we al jaren online marketingpartner van Directa en werken we continu aan optimalisatie en online campagnes.

Onze aanpak

We zijn gestart met kijken naar de technische aspecten van de website. Hiervoor hebben we ons eigen ontwikkelde checklist gebruikt, aangevuld met onze SEO tools. Vervolgens hebben we zoekwoordenonderzoek gedaan naar interessante zoekwoorden voor Directa. Het totaal kwam uit op 37 interessante keywords met een zoekvolume van 80.230 per maand!

Uiteraard zijn ook de concurrenten geanalyseerd; op welke zoekwoorden leggen zij de focus? Waar liggen de quick wins? Hoe kunnen wij Directa helpen zich te onderscheiden van de concurrentie?

De uitkomst

Alles is geanalyseerd en geoptimaliseerd

Na de eerste optimalisatieslag was zagen zichtbaar effect. Inmiddels profiteert Directa van de resultaten die behaald worden door continu te werken aan optimalisatie van content, structuur en opzet van campagnes.

De website van Directa is nu de vriend van elke zoekmachine, waardoor consumenten in deze zeer competitieve markt toch sneller bij Directa uitkomen.

Het resultaat

Quickwins en langetermijn visie

Door voortdurend te werken aan optimalisatie van de website, content en techniek, is het rendement van de website verbeterd: elke maand worden er nu honderden conversie gehaald door betere zichtbaarheid in de zoekmachines.

Alex Abrahams Staand

We kijken met je mee wat er geoptimaliseerd kan worden

Bel Alex +31645440102 of Stuur een e-mail
Delen via LinkedIn