FS Solutions staat bovenaan in Google

fssolutions-case

Net zoals iedereen wilde FS Solutions ook organisch hoger in Google. Maar op nummer 1 komen in een competitieve markt gaat niet zonder een slim en solide plan! Daarom zijn wij met elkaar om de tafel gegaan om te bepalen wat de wensen zijn en waar de quick wins liggen. En dat heeft al binnen 6 maanden tot aantoonbaar resultaat geleid: nummer één in Google!

google belt conveyor

Plan de campagne!

Na deze brainstorm kwam we uit op een grote 'boodschappenlijst' met relevante zoekwoorden. Na onderzoek bleek dat deze zoekwoorden veel concurrentie hebben. Maar met een goed plan en de juiste middelen lukt het ook om deze concurrentie te verslaan. 

Om de campagne vorm te geven en de progressie goed te monitoren hebben we een plan opgesteld en heldere keuzes gemaakt. Welke zoektermen zijn het meest relevant en moeten als eerste op nummer 1 staan? Dat was voor FS Solutions onder andere de term 'belt conveyor'. 

seo positie conveyor belt

Een combinatie van nieuwe content en een technische optimalisatie van de website zorgde ervoor dat belt conveyor snel in de Google rankings steeg. 

belt conveyor op één

Kom ook bovenaan in Google!

Sta je nog steeds onder je concurrenten in Google? Neem contact op met onze online marketing en activatie specialisten om te kijken wat wij voor je kunnen doen.

Lars Wonnink

Ook bovenaan in Google komen?

Bel Lars 06 53 720 716 of Stuur een e-mail
Delen via LinkedIn