Je doelgroep persoonlijk bereiken

Wist je dat e-mail marketing en nieuwsbrieven steevast bovenaan staan in de lijsten met meest renderende marketingmiddelen? Persoonlijke communicatie werkt nog altijd het beste.

Met nieuwsbrieven kan je alle kanten op

Er zijn heel veel manieren waarop je e-mail marketing kunt inzetten voor jouw bedrijf. Je kunt er bijvoorbeeld acties mee communiceren die je direct omzet opleveren. Maar je kunt er ook kennis mee delen, zodat de autoriteit van je bedrijf op langere termijn wordt vergroot. Recensies van klanten vragen, loyaliteitsprogramma’s, herinneringen… alles kan met e-mail! Wij geloven bovendien in een totale aanpak om je doelen te bereiken!

Meer rendement uit je e-mailmarketing halen?

Met een nieuwsbrief verschijn je steeds weer in de persoonlijke inbox van je doelgroep. Hoe mooi wil je het hebben? Wij helpen je graag om optimaal rendement te halen uit je e-mail marketing. Omdat we weten wat werkt en wat niet. Samen met jou gaan we testen, verbeteren en optimaliseren. Ben je er klaar voor om je targets te halen?

Marketing Automation

Actie en reactie

Steeds verder verbeteren

Denk ook altijd aan het vervolg

Een groot voordeel van de vooruitgang die we de afgelopen jaren hebben doorgemaakt op het gebied van e-mail marketing is dat er tegenwoordig veel geautomatiseerd kan worden. Dat scheelt je heel veel tijd en energie, terwijl je er wél rendement mee behaalt.

Klikt je doelgroep massaal door vanuit je nieuwsbrieven? Hoera! Dan denken we graag mee over het vervolg. Je bezoek komt dan immers op je site terecht en wil waarschijnlijk iets kopen of een andere conversie uitvoeren.

Neem ook je landingspagina’s onder de loep. Omdat het altijd beter kan.

Onze e-mailmarketing succesverhalen

Lars Wonnink

Wil je nog meer weten over e-mailmarketing? Neem dan contact op met Lars

Bel Lars 06 53 720 716 of Stuur een e-mail