GBA Group

Nederlandse markt veroveren

Arthur & Brent werd gevraagd om een communicatiestrategie te ontwikkelen om meer naamsbekendheid te genereren bij gerichte doelgroepen in Nederland en deze uit te voeren.

header social GBA Group - Bewerkt

Resultaten

229

volgers op LinkedIn

71

leads via trendrapport en whitepapers

2

posts per week op LinkedIn voor consistente zichtbaarheid

De vraag

  • Het ontwikkelen van een communicatiestrategie om meer naamsbekendheid te genereren bij gerichte doelgroepen in Nederland
  • Het uitvoeren van de ontwikkelde communicatiestrategie en activeren van het merk in Nederland

De opdrachtgever

GBA Group is een Duits bedrijf en biedt analyse en diensten op het gebied van levensmiddelen, milieu en de farmaceutische industrie. Het bedrijf heeft onlangs een aantal laboratoria overgenomen, waaronder Laventan in België, een laboratorium gespecialiseerd in microbiologische analyses voor de levensmiddelenindustrie. Met deze vestiging wil GBA Group een groot deel van Nederland gaan veroveren.

Met hun unieke klantvoordelen heeft GBA Group veel te bieden in Nederland. Zo hebben zij een vrijblijvende service om makkelijk en snel over te kunnen stappen, kunnen zij als enige in de markt een forecast van een analyse geven en zijn zij in staat om de daadwerkelijke bron van bepaalde bacteriën terug te vinden. De recente marktontwikkelingen waarbij veel voedselproducenten intern geen voedselanalyses meer uitvoeren, maar dit uitbesteden aan een extern laboratorium, bieden ook een positief toekomstperspectief voor GBA Group in Nederland.

gba-environment-food-pharma - Bewerkt

Onze aanpak

Met onze expertise op het gebied van strategie én activatie gaan wij GBA Group helpen meer naamsbekendheid te krijgen in Nederland. We beginnen met het omzetten van de ambitie naar een concrete communicatiestrategie. Samen met GBA Group bepalen we de doelgroep, boodschap en inzet. We leggen de aanpak op hoofdlijnen vast, zodat het plan compact blijft en het beter te delen is in de organisatie.

Is iedereen blij en gelukkig met het strategische plan? Dan is het tijd voor implementatie en actie. Binnen de beschikbare budgetten helpen we het merk tot leven te brengen in Nederland en op de juiste wijze te activeren bij de gespecificeerde doelgroepen. We geven handen en voeten aan de gekozen strategie!

Het resultaat tot dusver...

Samen met de organisatie zijn we nog volop bezig om een heldere communicatiestrategie vast te leggen. Een strategie die helpt om de doelstellingen te behalen. Met duidelijke plannen, in woord en beeld, zodat we dit daarna in no time kunnen uitrollen en de eerste resultaten gaan zien. Wordt vervolgd!   

Kitty Wilgers

Ook een strategie die helpt om je doelstellingen te behalen?

Bel Kitty 06 21 838 560 of Stuur een e-mail
Delen via LinkedIn