stapline header tosti

Volgens Arthur & Brent

Zijn bureaustoelen nu zo duur?

Door Geplaatst in - Blog op 24/9/2015 0 Opmerkingen Brent zittend klein

De prijzen van goed functionerende bureaustoelen die ook een lust voor het oog zijn, rijzen de laatste jaren de pan uit. Hetzelfde geldt voor een deugdelijk bureau en bijpassende koffiemok. Deze exorbitante prijzen zijn de reden dat de vaste kern van Arthur & Brent klein is.

Echt? Nee natuurlijk niet.

Voorheen was een bureau pas een gerenommeerd bureau als het verschillende afdelingen, diverse functies en dus ook heel veel bureaustoelen had. Denk aan de creatief strategen, de account- en projectmanagers, de vormgevers, de copywriters. Iedereen had duidelijk zijn taak en de hiërarchie was voor iedereen helder.

Arthur & Brent zijn gelovers van de richting Bureau Nieuwe Stijl. Wij bekijken per opdracht, per klant wie we nodig hebben. Want de vormgever van die prachtige advertentie is misschien niet de beste voor de website. De marketingstrateeg is misschien niet de juiste persoon om uw evenement onder de aandacht te brengen.

We investeren dus in ons netwerk. We kennen experts in vrijwel alle disciplines die ons vak met zich meebrengt. Per klant en per project kunnen we het ideale team samenstellen. Dat brengt alleen maar voordelen met zich mee: de juiste man op de juiste klus, omdat we elkaar al langer kennen zijn we op elkaar ingespeeld en weten we wat we van elkaar mogen verwachten.

Wij merken keer op keer dat dit goed werkt. Onze visie slaat aan. En brengt bovendien veel energie met zich mee. Veel meer dan een paar mooie bureaustoelen. Benieuwd naar onze ideeën? Er is altijd een (bureau)stoel vrij als je eens wil praten over de nieuwe kansen en uitdagingen van jouw bedrijf.

^Brent

Er kunnen geen opmerkingen (meer) geplaatst worden.