stapline header tosti

Volgens Arthur & Brent

Jheronimus Bosch 500 wint Brabantse Communicatieprijs

Door Geplaatst in - Blog op 17/2/2017 0 Opmerkingen 1 002_bymarjo__1102_JB500_8028

‘Welkom Thuis, Jheronimus!’ van Jheronimus Bosch 500 heeft een Bonk, dé communicatieprijs van Brabant, in de wacht gesleept. De uitvoering ervan was in handen van strategisch marketing- en communicatiebureau Arthur & Brent.

Positieve bijdrage aan succes
Het juryrapport over de case ‘Jheronimus Bosch 500 – Welkom thuis Jheronimus.’:

  • ‘Welkom thuis, Jheronimus!’ is een slim concept met een heldere merkbelofte
  • Op een simpele manier is de juiste snaar bij de bewoners van de stad geraakt.
  • Oplossing die meerwaarde oplevert: van de nood (lokaal cynisme, kritiek en afstand) een succes gemaakt.

“De prijs is een prachtige bekroning op het werk dat de afgelopen 3 jaren samen met stichting Jheronimus Bosch 500 en vele partners in de stad  is verricht”, aldus Marcel Ploegmakers, partner bij Arthur & Brent. “De opdracht was om de schilder Jheronimus Bosch voor altijd te verbinden aan zijn stad ’s-Hertogenbosch. De slogan ‘Welkom thuis, Jheronimus!’ geeft de kern weer van de ontwikkelde communicatiestrategie en speelde een belangrijke rol in het creëren van draagvlak voor het nationale evenement Jheronimus Bosch 500.

Over de Bonk
Het is al weer het 21e jaar dat de Bonk werd uitgereikt. Dit jaar waren acht nieuwe categorieën gedefinieerd. Van de 29 inzendingen waren er dertien genomineerd voor de Bonk. De Bonk wordt uitgereikt door Communicatieclub Bourgondië. “In Brabant wordt door bureaus en professionals met hun opdrachtgevers heel goed en bijzonder werk gemaakt. Werk dat het verdient om in de spotlight gezet te worden. Zodat we er met elkaar over kunnen praten, inspireren en leren. Leren van het beste dat je vakgenoten gemaakt hebben. Leren van de feedback die je als maker krijgt van je vakgenoten.” Dat kan alleen in Brabant.

 Over Arthur & Brent
Arthur & Brent is een strategisch marketing- en communicatiebureau gevestigd in De Gruyter Fabriek in ‘s-Hertogenbosch. Het bedrijf helpt organisaties en bedrijven met strategische marketing- en communicatievraagstukken en uitvoering ervan. Het bouwen van een sterk merk op basis van een heldere positionering kenmerkt de kracht van Arthur & Brent.

Er kunnen geen opmerkingen (meer) geplaatst worden.