stapline header tosti

Volgens Arthur & Brent

Arthur & Brent zoekt jong talent

Door Geplaatst in - Blog op 24/3/2017 0 Opmerkingen FvD-A&B

Arthur & Brent zijn op zoek naar jong talent. Een millenial die de gemiddelde leeftijd op kantoor drastisch verlaagt. Iemand die Facebook ziet als kanaal voor moeders van middelbare leeftijd en onder werktijd Snapchat dat het best ‘chill’ is op kantoor. Als je Arthur uitlegt hoe Slack werkt en ook kunt toelichten wanneer dat het geschikte middel is, dan zoeken we jou.

We zoeken een starter HBO of universiteit in de richting marketing en communicatie die enthousiast wordt van branding en positionering. Jij draagt bij aan de merken van onze klanten en ons eigen merk. Wij verwachten creatieve ideeën en goede teksten. Maar ook social media redactie in planning en uitvoering en uitvoerende communicatie werkzaamheden variërend van nieuwsbrieven versturen tot drukwerk offertes aanvragen of ondersteuning op een beurs. Je bent verantwoordelijk voor een aantal eigen projecten en maakt daar zelfstandig afspraken over met klanten. Daarnaast zorg je voor traffic, doe je research en vanaf jouw komst wordt ook post stipt en regelmatig opgehaald.

Wij bieden een startersplek met doorgroei mogelijkheden waar je de kans krijgt om te leren wat strategische communicatie inhoudt. Aantal uren tussen 24 en 32 uur per week in overleg, salaris afhankelijk van opleiding en ervaring.

Ons kantoor is gevestigd op één van de creatiefste locaties in de regio: De Gruyter Fabriek in ‘s-Hertogenbosch. Voor meer informatie kun je ons altijd, heel old-school: bellen.

Stuur je motivatie naar kitty@arthurbrent.nl en begin je carrière in stijl.

Kitty@arthurbrent.nl
Tel: 06 21838560

Er kunnen geen opmerkingen (meer) geplaatst worden.